hejsan hoppsan

vad det gick snett. jag som skulle bli LJUSBRUN och inte MÖRKBRUN. men, jag blev visst MÖRKBRUN ist för LJUSBRUN. =( som tur är, så är det en toning så det kommer mattas ner och förhoppningsvis bli ljusare, men jag är bara så jäkla ovan, saknar det blonda redan.. buhuhuhuhu... jossan i ett nötskal när hon inte tänker sig för (skitkorv) !! men men, nu har jag fått min förändring så det är la bara o leva med den.



pale.

if you're real and not pretend, when im ready to give in, will you pick me up again. and if you do me right, im gonna do right by you. and if you keep it tight im gonna confide in you. when you see me drift astray out of touch and out of place, will you tell me to my face.




then i guess you can hang with me.


im gonna paint the world little mammy.



idag är jag ledig, och nu ska jag göra något som jag har längtat efter hela veckan.
puss.




jag vet att du har de bra nu
bland alla andra pippifåglar
för det är vad du är,
fri som en fågel
som en liten talgoxe.

du älskade fåglar
små runda söta fåglar
och vi matade dem med ostkanter
som du sparat




och jag kan fortfarande inte förstå .



men varje gång jag ser en svart och vit liten spillevink med gult bröst så kommer jag tänka på dig.


jag älskar dig.

jag har aldrig kallat dig för mormor, ditt tilltals namn har alltid betytt så mycket mer. jag vet inte vad en mormor är, vad en mormor gör, men jag vet vad en annagreta gör, jag vet vad en annagreta är. att jag inte haft en riktig mormor har inte betytt någonting alls, jag har aldrig varit ledsen för det, aldrig tänkt på det som en negativ saknad, för du har alltid funnits där.

Jag har börjat tycka att döden är vacker, ett nytt liv börjar på något sätt, och man får liksom se det fina med det. Se det fina från livet som varit och det fina i det liv som börjar, i det man bär med sig. Men jag kan inte hjälpa att gråta, jag kan inte hjälpa att bli sådär hopplöst ledsen, sådär så mina tårar rinner och att jag inte ens kan hejda dem. och man klandrar sig själv även fast man inte ska göra de, jag klandrar mig själv för att jag är långt borta och det känns bara och gör så förbannat ont att du inte längre finns där.


running up that hill

och det är nu när jag egentligen bara vill lägga mig i sängen och slappa bort kvällen som jag istället ska sätta på mig joggingskorna och ta mig runt djurgårn. and thats exactly what i intend to do.



it's a big day.

Nu ska jag gå och rösta. Puss




hey ho let's go

& jag är sjukt stolt över mig själv. jag drack alkoholfria drinkar igår och kom hem kvart över tolv. mys på mig :) det var superb att träffa alla från mitt gamla jobb igår, riktigt riktigt mys.





i miss my blond hair btw.


im glad i have him cause he colours my black and white world.




and im a bit sorry för att jag är segis på att blogga. mensåäremät.
ikväll ska jag träffa vänner, vänner som jag inte har träffat på evigheter. Det ska bli mys.
PUSS





fyfan vad jag är bitter btw.

jag har så förbannat ont i min rygg, och i min mage, det liksom hänger ihop. det känns liksom inuti magen, sådär jävla ont, som om det rör sig. tarmarna (nej jag bajsar inte) klart som fan att jag skiter men skiten är det inget fel på. jag har bara jävligt ont i magen. mår illa ofta, när jag äter. som om jag ville spy. men nej då. (nej, jag är inte gravid) alltid något jävla fel. vill träna och må bra utan den här jävla stressen och oron hela jävla tiden. jag behöver andas. 



im not a robot.



halvåttahosmigochjagblirinteallshungrig 8-) håller på och lagar biftekia. den där mannen jag är tillsammans med ska va gla att han har mig. sådeså. snart börjar idol 2010 och jag hoppas att de får mig att skratta. puss.


ohseptemberymind

jag har jobbat ensam = boring. jag har träningsvärk från gårdagens spinning = sjuktbra. jag hade tänkt träna idag men jag vill helst bara tycka synd om mig själv i sängen. jag måste laga mat. annars blir köttfärsen dålig. jag är trött på allt snack om alla olika snack. jag är trött på falska människor. jag vill ha nytt. jag vill ha fräscht. jag vill umgås med nya roliga genomkloka människor. jag är trött på att prata om dina problem - du gör ändå ingenting åt dem. jag är så jävla trött på allt just nu och jag hoppas för mitt eget bästa och ditt att det bara är årstiden. jag som brukar älska hösten. jag är elak idag. jag är cp. och jag har en dålig magkänsla. jag litar inte på någon. jag litar inte på något. jag är busig. jag är ynklig. i min säng, som inte ens är en säng. för det är en jävla bäddsoffa. FAN VAD JAG SAKNAR EN RIKTIG SÄNG. en riktig jävla lägenhet där man kan låsa om sig om man vill gå på toan, IFRED. i det här hemmet gör vi allt tillsammans. vi har växt ihop, och jag skäms inte. han är jag och jag är han. vi är varran. och det är grymt. jag saknar mitt blonda hår, eller kanske det bruna. jag saknar mig själv. jag saknar kåtheten på livet. jag hoppas för min och din del att det bara är årstiden.






yeah i'll tell you something i think you'll understand, and when i say that something i wanna hold your hand.






okej, nu tänkte jag lägga upp en fin bild på mig och min älskling från thailand som jag har gjort lite fin i svartvitt och skrivit "i love you" på sådär lite tjejigt för att jag älskar honom, men bara för det så vill inte blogg.se samarbeta och jag får tuppjuck och orkar inte med det så jag går och borstar tänderna och hoppar på honom i sängen och säger det rakt ut för kanske hundrafemtiofemte gången idag, för jag tröttnar aldrig på att höra det eller säga det och jag vet att jag aldrig kommer tröttna. godnatt och hejdå bajsblogg.


does she know how you told me you'd hold me until you died? but you're still alive, and im here to remind you.





alla dagar känns så här, but not as cozy as this one. jag älskar söndagar numera, förr kunde jag hata dem. men inte längre, för nu är jag ledig varje frikkin' söndag och det är helt jävla underbart. vår butik är stängd dagar som dessa.

jag känner mig som en mysskrutt idag, och mysskrutten har fått inspiration och ska sätta sig och måla.
PUSS





sjukling

jag är sjuk. jag orkar ingenting. jag har ont i hela kroppen. jag har feber. jag vill sova. jag vill titta på mysiga filmer som man gör när man är sjuk. jag vill inte vara sjuk. jag vill jobba. jag har inte råd att vara sjuk. dumma sjuk.


gah, säger jag bara. har varit i linköping i helgen. hur mys som helst. blev bara att jag spenderade tid med min familj eftersom att jag blev dålig, och då fick det bli så. Tror dock att mina vänner är lite snea på mig, känns som att jag sviker dom gång på gång, och när jag väl är i linköping så ses vi inte. Men jag hoppas att de förstår att jag bara ville ligga i soffan, när jag har feber.

nu är vi ialf tillbaka i huvudstaden igen, och det är rätt skönt faktiskt.





älskar dig.


MORNING GLORY


and im off to work
PUSS




RSS 2.0