craving






ge mig
ge mig
ge mig
!!!!!!!!!


sickness.

och nu har min mage börjat leva sitt egna liv igen.
AJ.


is it right?

det händer grejer.
utflyttning
inflyttning
sälja
köpa





och jag känner mig,
förvirrad.



?


when i find myself in times of trouble



what's it all about?

jag är inte troende på något vis, men det här med påsken... hängd på korset och återuppståndelse... Egentligen jävligt mäktigt, och jag kan inte låta bli att älska Jesus Christ Superstar. Livet, vad handlar allting om egentligen? Man får sig en tankeställare och jag kan inte låta bli att säga att det känns i hjärtat, i hela kroppen, faktiskt. Och jag kan inte låta bli att jag känner så otroligt starkt för låten "I dont know how to love him".






messege

Inatt drömde jag om att jag var i en gammal prästgård (?) någonstans vid östersund (?) med ett T, ett M och ett H. Det var sjukt verkligt men jäkligt weird. Du och jag skulle rida häst. Jag måste få läsa din nya blogg när du går över dit, btw. Och glöm mig inte nu när jag har tagit bort FB. Vet inte hur länge jag blir borta ju.

Puss.


Det finns olika grader av kärlek.

Jag har hittat ett band som jag känner är så otroligt starkt för och det känns bara så skrämmande naturligt. Kärlek börjar alltid med bråk (!/?) Jag hatade henne, när jag egentligen såg upp till henne. Jag störde mig på allt hon gjorde/skrev, ja, att hon överhuvudtaget existerade, men innerst inne var det inte henne jag hatade/störde mig på och det visste jag om. Det har växt fram en kärlek, ett starkt band, precis som om att allting var meningen (om man nu skall tro på ödet) Ibland kan jag känna att vi är menade för varandra, att du är någon slags tredje syster jag aldrig fick, min tredje syster. Du är några år äldre än mig men på något sätt känns vi så lika och det är skrämmande, men jag kan inte låta bli att fascineras. Jag har träffat dig en gång, jag minns att jag kände mig liten, liten och rädd, jag la på en attityd jag inte behövde medans du kom fram, tog min hand och log medans du presenterade dig. Fan vilken pondus, bara en sådan liten sak, jag var ju hon, jag är så lik dig, ärlig, rak, inga krussiduller, ut med språket, här är jag, jag är stark. Men jag var feg och otrevlig, pga av honom. Men det som får mig att reagera är att jag kommer ihåg det så väl, jag kan nästan se dina ögon än idag, precis som om det var meningen, precis som om vi skulle träffas igen och skapa ett band. Vi är olika, men samtidigt så otroligt lika. Det känns som jag känner dig och jag vet att du känner likadant. Jag kan gå och tänka på saker, komma på saker som jag känner att jag vill prata med dig om, berätta för dig, diskutera och reflektera. Din röst betyder mer än andras, när jag mår dåligt, om jag har hemliga papper jag skriver på för att få ut smärtan så är du den enda som får läsa.


Jag förstår inte ens själv...
(och jag låter nog hur puckad som helst när jag skriver det här)






En tvillingsjäl är en annan själ som vibrerar på ungefär lika frekvens som du gör.



Ni bara måste smaka denna.

Jag älskar Körsbär och allting som har med körsbär att göra, det smakar USA, inte för att det kanske låter så fräscht, but hey, i love it. Och ni måste bara prova!



TGIF = THANK GOD ITS FRIDAY

Och det kom inte jag på förns nu 8-) ha-ha! Det är hursomhaver fredag och jag peppar lite för vårvädret och försommaren med lite BEN&JERRYS, BRUN UTAN SOL & SOLGLASÖGON. Det resulterde alltså i att jag lekte med webbcamen vilket inte alls händer allt för ofta, annat var det när jag var FJORTIS 8-) Tyr att man har kommit ifrån det där stadiet........... ehm! Jag var ledig igår och även idag så jag kan inte säga annat än att jag har tråkigt, bla bla bla.






hihi.


ojtaaaaaa

kvalitetstid i linköping i helgen. födelsedagsfirade min bajoo. träffade roliga människor. blev alldeles för full - men hey, man lever bara en gång ;) sentimental med mamii. kvalitetstid med emma på bus4you on our way home. Min helg kunde faktiskt inte bli bättre. vill.tillbaka.


bjuder på fjortisbilder.
puss och kram




RSS 2.0