little things.

bara för att jag mår lite bättre just nu. tycker om min nya päls <3. fyller 23 år om tre dagar. ett jävla år äldre :(. har fått cravings för ägg, helst stekt. vill få hem mitt paket ifrån nelly. morgondagen kan bli min lyckligaste eller olyckligaste. väntar ett samtal. jag vill ha juli (hemlis). i want to be forever young. jag vill bli frisk. jag vill börja träna. jag är kär. jag vill ha en symaskin. jag vill träna yoga. jag vill att mamma och pappa ska köpa huset i jämtland. jag vill måla. jag vill jag vill jag vill. men helst av allt önskar jag något jag inte kan skriva här. nu ska jag äta ägg.



lycka (i remember the time of my life)

igår fick jag världens bästa samtal, av världens bästa vän, hon känns så jävla långt borta, men nu är hon nära igen <3 jag önskar så innerligt att jag får se henne snart, för jag saknar henne så otroligt mycket. min älskade bajzo.





vän.

Det här med att varje människa man möter gör intryck på en, på ett eller ett annat sätt, stämmer verkligen. Jag tror stenhårt på det. Min första bästa vän var en hund vid namn anton, en svart labrador som var så fruktansvärt snäll och jag älskade honom mer än allt annat på jorden. Den dagen jag insåg att det faktiskt fanns människor så bytte jag ut min bästis mot en tjej som heter Gabriella. Gabriella Ahlvar, Gabban, Bella, Gabby, Ella.... Ja.. kärt barn har många namn. Vi satt ihop from dagis tom högstadiet. När vi började högstadiet såg våran lärare till att vi hamnade i olika klasser, vilket var positivt för oss just då. vi hade en förmåga att göra annat under lektionstid om vi var tillsammans, så jag förstod hans tanke men visst fan blev man ledsen och man kan undra hur våran relation hade sett ut idag om vi inte hade splittrats... Vi gled isär men hamnade i samma klass i gymnasiet igen, och vi träffas och pratar fortfarande. Så hon har oavsett "splittringen" fortfarande alltid funnits där, inte lika nära, men fortfarande där. Vilket jag tycker är hur fint som helst :) Igår tog vi ett glas vin på O baren och det var mer än behövligt. Och jag hoppas att det inte tar lika lång tid som det gjorde denna gång, tills vi ses igen.



im back.

jag tror det här med modette/nyheter24/nextinfashion inte alls var något för mig. fjortis sida, och jag känner att jag inte kan skriva vad jag vill, och lägga ut vad jag vill där. Man blir inte anonym på samma sätt, och jag har heller inget behov av att "tävla" mot andra, eller "synas" på de sätt som de vill, som är där.


så jag tänker börja skriva här igen :)




hey.

Testar något nytt.

http://nyheter24.se/nextinfashion/ohfebruarymind


får se om jag gillart. kanske kommer tillbaka. hoppas ni följer med ialf.

puss






007

och jag skriver igen.

utan mening
utan mening
utan någonting alls

fast med så jävla mycket
mening.






min dröm är inte lika mycket min längre,
jag vet inte när jag tappade taget,
när den flög ur mina händer, eller när jag tappade
fotfästet.

allt är grått och det är inte lika lätt att andas
och ibland vill jag skrika
skrika tills det inte finns något mer

och vissa gånger kan jag inte andas
inte andas

alls.



jag får ingen luft
och min bröstkorg värker
precis som att allting krymper
och blir lite lite mindre än vad det var förut.

det är det där med friheten
den är så viktig
att kunna andas
att kunna känna frisk luft
att kunna få springa

jag längtar ut
jag längtar ut, så jävla mycket.









o allting är som förut.





runaway

jag suger på det här så jag tror jag slutar.





RSS 2.0